Hydropeptide

HydroPeptide
Deze prachtige lijn met huidverzorgingsproducten valt niet voor niets regelmatig in de prijzen vanwege spectaculaire resultaten. HydroPeptide is een cosmeceutical die de kracht van meer dan 60 peptiden gebruikt die de huidkwaliteit op celniveau verbeteren.

Waarom HydroPeptide?
De lijn laat ongeëvenaarde anti-verouderingsresultaten zien op het gebied van hydratatie, versteviging en het verminderen van lijntjes en rimpels. Daarnaast zijn de producten een genot om te gebruiken. De toonaangevende wetenschap ‘epigenetica’, in combinatie met onze zintuiglijke expertise, resulteert in luxe huidverzorgingsproducten voor professionele behandelingen. De huid houdt haar jeugdigheid en je voelt je geweldig.

Epigenetica is Gene-ius
Als een van de eerste merken gebruikt HydroPeptide het principe ‘epigenetica’ voor het formuleren van producten. In de basis bepalen onze genen hoe we eruitzien en hoe onze huid veroudert. Met epigenetische wetenschap kunnen we beïnvloeden hoe onze genen tot expressie komen door genen ‘aan’ en ‘uit’ te zetten. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld de productie van collageen aanzetten en de afbraak ervan uitzetten.

Peptiden en synergie met andere ingrediënten
Peptiden spelen de hoofdrol binnen HydroPeptide, maar juist door de synergie met andere actieve ingrediënten zijn de resultaten ongekend. Zowel op de korte als de lange termijn.

Met de focus op hydratatie en reparatie van de huid zijn er, naast epigenetica, nog een aantal kernovertuigingen die je in alle HydroPeptide-producten terugziet. We zetten ze voor je op een rijtje.
1.
Het bouwen en onderhouden van een sterke vochtbarrière is essentieel. HydroPeptide-producten worden niet alleen gemaakt om vocht te leveren en te binden, ze zijn ook ontworpen om transepidermaal vochtverlies tegen te gaan. Daarnaast zorgt HydroPeptide voor een natuurlijke pH-waarde en bevordert het met pré- en probiotica een optimale micro-huidflora.
2.
Onze huid verkeert in een constante stresssituatie die ontstaat door invloeden van buitenaf. Denk aan uv-straling, vervuiling, roken, drinken, stress, kou, lage luchtvochtigheid en kunstlicht. Bescherming tegen verdere schade is van groot belang om behandelingen goed te laten werken en resultaten op langere termijn te boeken. Daarom bevatten HydroPeptide-producten huidbeschermende ingrediënten in klinisch gevalideerde concentraties. Voorbeelden zijn: antioxidanten, vrijeradicalenvangers, uv A-, uv B- en infraroodbescherming, ontstekingsremmers, antiglycatie-ingrediënten en zelfs bescherming tegen blauw licht.

3.
Resultaten behalen op de lange termijn begint met het repareren van de huid. Het activeren van natuurlijke reparatie is altijd de basis geweest van goede huidverzorging. HydroPeptide stelt dat thuisverzorgingsproducten niet alleen herstellend en reparerend moeten zijn. Optimale thuisverzorgingsproducten moeten de huid snel en optimaal herstellen en vervolgens in goede conditie houden. Door de combinatie van peptiden en andere huidvriendelijke, actieve ingrediënten werken de producten aan de opbouw en de gezondheid van de huid. Hierdoor kan de huid zelfstandig functioneren en bereik je de mooiste resultaten voor ieder huidtype.

Wat maakt het verschil?
HydroPeptide werkt op cellulair niveau om een gezonde epigenetische staat te bereiken en te behouden.
HydroPeptide begrijpt dat de consument ook een goede zintuiglijke ervaring wenst. Daarom zien de verpakkingen er mooi uit en hebben de producten een fijne textuur en heerlijke geurbeleving. De consument beleeft luxe tijdens het gebruik. Een belangrijke ervaring naast het behalen van goede resultaten.

Voordelen HydroPeptide
- Genetisch ontwikkeld
- Wetenschappelijk bewezen
- Direct zichtbare resultaten
- Luxe ervaringen in geur en gevoel
- Geschikt voor elk huidtype
- Goed te combineren met apparatuur
 
Maak direct een afspraak
Hydropeptide