Organictouch Eminence

De Organictouch is een huidbehandeling waarin een krachtige dieptemassage centraal staat die de spieren in het gelaat, decolleté en nek aanzet tot herstel. Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van deze behandeling. Door de puurheid maar zeker ook de zeer werkzame ingrediënten van Eminence Organics ondergaat de huid een transformatie. Terwijl de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de ingrediënten van Eminence Organics diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn.

Eminence:
  • Producten met krachtige helende en verfraaiende eigenschappen
  • Unieke mineralen, sporenelementen en zuiver bronwater
  • GEEN water in de producten, pure werkzame stoffen
  • zonder hitte en hydrogeneringsprocessen
  • vitaminen, pulp en zaden worden gebruikt
  • hoge waarde aan voedingsstoffen blijft bewaard 
 
Huidverzorgingsprogramma

Cleanse: 2x per dag, ochtend en avond!! Reinigen verwijdert vuil, verontreiniging en onzuiverheden van de huid en bereidt de huid voor op de volgende stap.
Toning: 2x per dag, ochten en avond!! Toners zijn belangrijk om de PH waarde te normaliseren en om de huid te voorzien van natuurlijke vitaminen en mineralen.
Exfoliating: 1 tot 2 x per week. Het is belangrijk om dehuid te exfoliën om dode huidcellen te verwijderen en de huid te ondoen van vuil en om de werkstoffen dieper in de huid te laten werken.
Masque: 1 tot 2x per week 5 tot 10 minuten. Voor extra herstel van de huid.
Treat: dagelijks/ naar behoefte voor verdere behandeling van specifieke huidproblemen.
Moisturize: 2x per dag, ochtend en avond!! Hydrateert en verzacht de huid.
Eye care: 2x per dag, ochtend en avond. 
Bescherm: dagelijks er is namelijk altijd UVA wat zorgt voor huidveroudering en UVB van Burn advies om dan ieder uur te smeren.
Body Care: dagelijks uw lichaam heeft ook de voeding nodig om in belans te blijven.

 
Maak direct een afspraak
Organictouch Eminence