Bloomea

Bloomea 
De Bloomea fontein is ontwikkeld door 2 Franse plastische chirurgen die een niet-invasieve techniek wilden ontwikkelen om postoperatief littekens te verwijderen. Ze hebben er zelfs 10 jaar mee gewerkt, 5000 behandelingen mee uitgevoerd en geconstateerd dat er na slechts 4 beurten van 20 minuten, een verhoging plaatsvindt van 20% elastine in de huid.

3 technieken in 1 apparaat:
*Macro-scrub; voor de verwijdering van alle dode huidcellen, tergelijkertijd wordt telkens een miniscuul laagje van de hoornlaag verwijderd. Zorgt voor de egaliteit van de huid en voor een uniforme en homegene huidskleur.

*Modellage dmv microvibratie; door de micro-vibraties worden miniscule wondjes gecreëerd in de dermis waarbij de fibroblasten gestimuleerd worden voor de productie van collageen en elastine waardoor de huid verstevigt.

*Infraroodlicht; gedrurende de behandeling wordt er continue gebruikt gemaakt van infraroodlicht 633nm voor de regeneratie van de cellen en heeft daardoor een sterk anti-aging effect. 

Waarvoor kan de Bloomea fontein worden gebruikt?
  • Gezicht>  rimpels en fijne lijntjes, acné, littekens, pigmentvlekken, zwangersschapsmaskers, verwijderde poriën, vette huid, verslapping van de huid
  • Lichaam> striemen, littekens
  • Hals en décolleté> verslapping van de huid, verminderen van fijne lijntjes, pigmentvlekken
  • Handen> veroudering van de handen, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken
De Bloomea is een doeltreffende huidverbeteringsbehandeling bestaande uit 10 behandelingen
van 45 min voor € 800,00.

Contra-Indicaties:
zonnebrand, brandwonden, kanker, depigmentatie, herpes, microkystes, onstoken acné, verdachte huidletsels, botox, fillers minder dan één week geplaatst, chemische peelings, permanente make-up, tatoeages.

 
Maak direct een afspraak
Bloomea